Αποκλειστικές φωτογραφίες του Παπακαλιάτη με την Παππά 18 χρόνια μετά το τέλος του «Κλείσε τα μάτια»

May 14, 2022


Με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Labor” & “Νυχιανγκ» όπου έγινε το βράδυ της Πέμπτης 12/5, όπως ήταν λογικό παρευρέθηκαν πολλά άτομα όπου μεταξύ άλλων εκ των πρωταγωνιστών είναι η Ιωάν…


Με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Labor” & “Νυχιανγκ» όπου έγινε το βράδυ της Πέμπτης 12/5, όπως ήταν λογικό παρευρέθηκαν πολλά άτομα όπου μεταξύ άλλων εκ των πρωταγωνιστών είναι η Ιωάννα Παππά.

Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης ήταν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ στην μικρή οθόνη (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες).

Η κάμερα του YouWeekly.gr όπου ήταν εκεί επίσης απαθανάτισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Ιωάννα Παππά να ποζάρουν αγκαλιά σχεδόν 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Κλείσε τα μάτια». Όπως φαίνεται οι δυο τους συνεχίζουν να διατηρούν άψογες σχέσεις.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Ιωάννας Παππά

Λουίζα - Παπακαλιάτης
Παπακαλιάτης - Λουίζα: Αποκλειστικές φωτογραφίες

Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της νέας του σειράς, «Ο Δάσκαλος» που θα προβάλλεται στη συχνότητα του Mega.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιστρέφει δυναμικά με το νέο του πρότζεκτ και όπως όλα δείχνουν αυτή η σειρά θα είναι πολύ ξεχωριστή.

Η μεγάλη του πρωταγωνίστρια θα είναι η Κλέλια Ανδριολάτου και η σειρά φαίνεται πως θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Θέλει ακόμα δουλειά, χρόνο, κόπο και υπομονή για να γίνει αυτό που του αξίζει.. Κάπως έτσι γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα. Σε λίγες μέρες αρχίζουμε πάλι. Αυτή τη φορά στους Παξούς!!.. Ανυπομονώ. #backstagelife #shooting #newproject #tvshow #odaskalos @megatvcom», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δυσάρεστα νέα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Συγκλονίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Κάνω ψυχοθεραπεία, είχα πάθει κατάθλιψη, είχα εξουθενώσει την ψυχή μου”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.