Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ξανά ερωτευμένη και δεν διστάζει να το δείχνει – Τα τρυφερά τετ α τετ με τον νέο της σύντροφο

May 14, 2022


Η Έλενα Τσαγκρινού φαίνεται να βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μετά από τον χωρισμό της με τον Mike. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μ…


Η Έλενα Τσαγκρινού φαίνεται να βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μετά από τον χωρισμό της με τον Mike. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του DJ Stephan μιας και οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν διστάζουν πλέουν να κάνουν διάφορες κοινές δημοσιεύσεις μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media όπου είναι αρκετά ενεργοί μιας και δημοσιεύουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής (13/5) ο νέος της σύντροφος, DJ Stephan, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες με την αγαπημένη του σε τρυφερά τετ-α-τετ όπου πόζαραν αγκαλιά.

Η τρυφερή ανάρτηση του Dj Stephan με την Τσαγκρινού

«Είναι ωραίο να…» – Η Έλενα Τσαγκρινού “σπάει” για πρώτη φορά τη σιωπή της για τον νέο σύντροφό της

Η Έλενα Τσαγκρινού εντοπίστηκε σε βραδινή έξοδο από την κάμερα του Happy Day και μίλησε “ανοιχτά” για πρώτη φορά για την νέα της σχέση, ενώ σχολίασε και την πιο “καuτή” της εμφάνιση, η οποία έχει αλλάξει γενικότερα μετά τον χωρισμό της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε πως περνάει πολύ όμορφα σε αυτή την περίοδο της ζωή της και πως οι νέοι έχουν αφήσει πίσω τους τις απόψεις που κυριαρχούσαν γύρω από την σeξουαλικότητα στις εμφανίσεις μίας γυναίκας, με την ίδια να τονίζει πως ως ποπ καλλιτέχνης αυτού του είδους οι εμφανίσεις είναι λογικές και γι’ αυτό μόλις πραγματοποίησε μία.

Η Έλενα Τσαγκρινού αποκαλύπτει για την νέα της σχέση

«Είναι ωραίο να περνάς καλά, εύχομαι σε όλους σας να περνάτε καλά» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που όλοι οι νέοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είμαστε απενοχοποιημένοι από το sεxiness. Κι εγώ ως ποπ περσόνα έκανα κάτι σeξι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.