Τα απίθανο λευκό κοστούμι της Ζέτας & η Κορομηλά με την ανιψιά της

May 13, 2023


Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας για τους επώνυμους. Τι έκανε στη Βουκουρεστίου ο Νίκος Οικονομοπούλος; Πού εντοπίσαμε τη Ρούλα Κορομηλά και τι φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο;Ο φωτογραφικός φακός είναι πάντα «παρών» και μας δίνει τις απαντήσεις!Πιο συγκεκριμένα τον Νίκο Οικονομόπουλο συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Βουκουρεστίου σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.Ντυμένος casual ο…


Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας για τους επώνυμους. Τι έκανε στη Βουκουρεστίου ο Νίκος Οικονομοπούλος; Πού εντοπίσαμε τη Ρούλα Κορομηλά και τι φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο;

Ο φωτογραφικός φακός είναι πάντα «παρών» και μας δίνει τις απαντήσεις!

Πιο συγκεκριμένα τον Νίκο Οικονομόπουλο συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Βουκουρεστίου σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.

Ντυμένος casual ο τραγουδιστής, που το τελευταίο διάστημα είναι στα καλύτερά του τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, απόλαυσε τη βόλτα του και τις αγορές του.

Λίγο πιο βόρεια και πιο συγκεκριμένα στο Golden Hall απαθανατίσαμε τη Ρούλα Κορομηλά αλλά όχι μόνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.