Eurovision 2022: Το αποκάλυψε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή – Το γούρι της Ανδρομάχης

May 13, 2022


Μετά την καταγγελία για σeξουαλική παρενόχληση, και λίγες ώρες πριν από τον φαντασμαγορικό β’ ημιτελικό της Eurovision όπου θα ανέβει στη σκηνή να διαγωνιστεί, η Ανδρομάχη έκανε έκπληξη το μεσημέρι τη…


Μετά την καταγγελία για σeξουαλική παρενόχληση, και λίγες ώρες πριν από τον φαντασμαγορικό β’ ημιτελικό της Eurovision όπου θα ανέβει στη σκηνή να διαγωνιστεί, η Ανδρομάχη έκανε έκπληξη το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 στον Νίκο Μουτσινά και μέσω skype άρχισε να του…τραγουδά!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να εμφανιστεί η Ανδρομάχη

Η πανέμορφη Ανδρομάχη, μίλησε για το μουσικό αυτό ταξίδι αλλά έδειξε ένα από τα γούρια της, ένα παράξενο μπουκαλάκι που της χάρισε μία φίλη της με… «μπιρμπιλόνια» όπως αποκάλεσε τα μικροσκοπικά μπαλάκια στο μπουκαλάκι.

«Ζούμε μία πενθήμερη πέρα από το άγχος» είπε μεταξύ άλλων για όσα βιώνει στο Τορίνο με την συμμετοχή της Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.