Σπάνια αποκάλυψη της Σάσας Μπάστα: «Αν η Αγγελική και ο Γρηγόρης κάνουν παιδί θα…»

May 13, 2022


Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου την υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως ήταν λογικό η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λ…


Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου την υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως ήταν λογικό η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό την είδαμε μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Φάρμα» όπου τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτες της απασχόλησαν ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την ίδια σχετικά για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με την Αγγελική Ηλιάδη σε περίπτωση που κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά πως:

«Είναι ακόμα (μαζί). Επίσης να ξέρεις εγώ το έκανα, εγώ θα το πάρω. Εγώ έκανα το κονέ, ωστόσο να ξέρεις είπα όταν κάποια στιγμή κάνω ένα δεύτερο παιδί να ξέρεις έχω κλείσει ήδη νονά όπου είναι η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι».

Οι δηλώσεις της Σάσας Μπάστα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.