Το Πολεμικό Ναυτικό εν δράσει σε Μυρτώο, Βόρειο Κρητικό πέλαγος και Δυτ. Κυκλάδες – Δείτε εικόνες

May 12, 2023


Μεγάλη άσκηση πραγματοποιεί το Πολεμικό Ναυτικό σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές.Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου, του Βόρειου Κρητικού πελάγους και των Δυτικών Κυκλάδων με συμμετοχή μονάδων των διοικήσεων Φρεγατών, Υποβρυχίων, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Επιτήρησης, Αεροπορίας Ναυτικού και Υποβρυχίων Καταστροφών πραγματοποιήθηκε από 8 έως 12 Μαΐου….


Μεγάλη άσκηση πραγματοποιεί το Πολεμικό Ναυτικό σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές.

Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου, του Βόρειου Κρητικού πελάγους και των Δυτικών Κυκλάδων με συμμετοχή μονάδων των διοικήσεων Φρεγατών, Υποβρυχίων, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Επιτήρησης, Αεροπορίας Ναυτικού και Υποβρυχίων Καταστροφών πραγματοποιήθηκε από 8 έως 12 Μαΐου.

‘Οπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΝ, η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και περαιτέρω επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.