Χριστίνα Αλούπη: «Η πρώτη μου άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο»

May 12, 2023


Η γοητευτική παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το μωράκι της.Στη στενάχωρη εμπειρία που είχε με το ένα της παιδί το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε η Χριστίνα Αλούπη, η οποία είναι μητέρα δύο αγοριών.Η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το μωράκι της.«Τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια…


Η γοητευτική παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το μωράκι της.

Στη στενάχωρη εμπειρία που είχε με το ένα της παιδί το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε η Χριστίνα Αλούπη, η οποία είναι μητέρα δύο αγοριών.

Η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το μωράκι της.

«Τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια χαρά. Ήμασταν για έξι ημέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό, που τον ταλαιπωρείσαι και ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου. Αλλά εντάξει, όλα καλά. Φέτος μας έχει ταλαιπωρήσει γενικά πάρα πολύ η σχολική σεζόν με τις ιώσεις», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.