Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ποια είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Δεν την ξέρω

May 12, 2023


Πώς σχολίασε τον χωρισμό Παναγιώταρου – Σχίζα η Ελίζαμπεθ ΕλέτσιΜε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα έβαλε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που θέλησε να υπερασπιστεί τον Στάθη Σχίζα. Όταν οι δημοσιογράφοι της είπαν ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρησαν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Αλήθεια; Έλα… Δεν το πιστεύω. Ποια είναι η κυρία; Δεν την ξέρω. Απαξιώ ότι χώρισαν, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Υπάρχ…


Πώς σχολίασε τον χωρισμό Παναγιώταρου – Σχίζα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα έβαλε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που θέλησε να υπερασπιστεί τον Στάθη Σχίζα. Όταν οι δημοσιογράφοι της είπαν ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρησαν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Αλήθεια; Έλα… Δεν το πιστεύω. Ποια είναι η κυρία; Δεν την ξέρω. Απαξιώ ότι χώρισαν, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή».

«Την έχω κάνει unfollow πριν γίνει αυτό. Είναι ωραία απάντηση να λέει εκείνη ότι είναι μικροπρέπειες αυτά, όταν εκείνος την αποκαλεί «γυναίκα μου»; Βλέπετε το ποιόν του ανθρώπου, δεν έχουμε καμία επαφή και καμία επικοινωνία. Να δώσω πολλά φιλιά στον Στάθη», συμπλήρωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.