Ο Ιωάννης Απέργης έκανε δοκιμαστικό για το 5Χ5 και «ας κερδίσει ο καλύτερος»

May 11, 2023


Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» βρέθηκε ο Ιωάννης Απέργης καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου το πρωινό της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Ο νεαρός ηθοποιός παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, πως πέρασε πρόσφατα από δοκιμαστικό για το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» του ΑΝΤ1.«Να σε πάω λίγο και στα τηλεοπτικά. Έκανες δοκιμαστικό και για το 5Χ5 ε;…


Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» βρέθηκε ο Ιωάννης Απέργης καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου το πρωινό της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Ο νεαρός ηθοποιός παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, πως πέρασε πρόσφατα από δοκιμαστικό για το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» του ΑΝΤ1.

«Να σε πάω λίγο και στα τηλεοπτικά. Έκανες δοκιμαστικό και για το 5Χ5 ε;» αναρωτήθηκε αρχικά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha με τον καλεσμένο της ηθοποιό να αποκρίνεται θετικά σημειώνοντας τα εξής. «Θα έκανα κάτι τέτοιο γιατί είναι οικογενειακό. Θα μου άρεσε. Βέβαια, ανανεωμένο και με μια δική μου περσόνα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.