Ελένη Φουρέιρα για Eurovision: Σαν το έκανα πρώτη φορά – Τι είπε για Μαρίνα Σάττι και Silia Kapsis

May 10, 2024


Όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα για τη EurovisionΗ Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision.Το κοινό αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα με την ίδια να προχωρά σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στηρίζοντας τη Μαρίνα Σάττι και απαντώντας για το αν σκέφτεται να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού.Η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε για τη Eur…


Όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα για τη Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision.

Το κοινό αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα με την ίδια να προχωρά σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στηρίζοντας τη Μαρίνα Σάττι και απαντώντας για το αν σκέφτεται να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε για τη Eurovision: «Ήταν τόσο έντονο όλο. Είναι πολύ ωραίο να γυρνάς στη σκηνή της Eurovision μετά από τόσο καιρό. Έχουν αλλάξει τόσα πράγματα στη ζωή μου από τότε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, μου έρχονται μνήμες από το 2018, είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.