Θανάσης Ευθυμιάδης: Δεν είχαμε επαφή τα τελευταία χρόνια με την Άννα Παναγιωτοπούλου

May 10, 2024


«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα ΠαναγιωτοπούλουΓια τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος είχε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».«Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Για μένα τότε ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Ήμουν …


«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος είχε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

«Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Για μένα τότε ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Ήμουν νέος και αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε έτσι ώστε να με αντιμετωπίσει από το πρώτο γύρισμα ισάξια, σαν συμπρωταγωνιστή της», ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Και πρόσθεσε: «Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να καταφέρω να σταθώ δίπλα της, και να ευχαριστηθώ αυτό που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι είχε την αρρώστια της, και ήθελε μεγάλη δύναμη από την οικογένειά της να τη στηρίξει. Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.