Έγκυος η Χέιλι Μπίμπερ – Η ανακοίνωση μέσω Instagram

May 10, 2024


Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του, Χέιλι, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο Instagram την Πέμπτη, κοινοποιώντας ένα βίντεο και φωτογραφίες από μια επαγγελματική φωτογράφιση που φαίνεται σαν να έχουν ανανεώσει μεταξύ τους, τους γαμήλιους όρκους. Η Χέιλι ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα που μοιάζει με το νυφικό της και στις επόμενες εικόνες, αποκαλύπτεται και η …


Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του, Χέιλι, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο Instagram την Πέμπτη, κοινοποιώντας ένα βίντεο και φωτογραφίες από μια επαγγελματική φωτογράφιση που φαίνεται σαν να έχουν ανανεώσει μεταξύ τους, τους γαμήλιους όρκους. Η Χέιλι ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα που μοιάζει με το νυφικό της και στις επόμενες εικόνες, αποκαλύπτεται και η φουσκωμένη κοιλιά της.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.