«Πηγές κοντά στον αδελφούλη σου…» – Το συγκινητικό “αντίο” της κόρης του Στάθη Ψάλτη στον Γιάννη Ρώτα

May 10, 2023


Χθες, Δευτέρα 8/5, ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας έφυγε από τη ζωή, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας -δείτε εδώ την ανάρτηση.Ο Γιάννης Ρώτας τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών, από όπου και πληροφορήθηκαν για τον θάνατό του και όπως ήταν αναμενόμενο ο θάνατός του σκόρπισε θρήνος στον θεατρικό χώρο.Ανάμεσα σε αυτούς που θ…


Χθες, Δευτέρα 8/5, ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας έφυγε από τη ζωή, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας -δείτε εδώ την ανάρτηση.


Ο Γιάννης Ρώτας τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών, από όπου και πληροφορήθηκαν για τον θάνατό του και όπως ήταν αναμενόμενο ο θάνατός του σκόρπισε θρήνος στον θεατρικό χώρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και ανιψιά του και κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία, η οποία προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση της ανιψιάς του Γιάννη Ρώτα και κόρη του Στάθη Ψάλτη για τον θάνατό του

«Καλό παράδεισο θείε μου…πηγές κοντά στον αδελφούλη σου..» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ψάλτη, η οποία δημοσίευσε παράλληλα μια κοινή φωτογραφία του πατέρα και του θείου της.

Η ανάρτηση της ανιψιάς του Γιάννη Ρώτα και κόρη του Στάθη Ψάλτη για τον θάνατό του 

Και η Καίτη Φίνου τον αποχαιρέτησε δημόσια

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και η Καίτη Φίνου, με την οποία είχαν συνεργαστεί σε ταινίες και ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μοιραστεί πράγματα λόγω φυσικά της σχέσης της με τον Στάθη Ψάλτη.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Facebook της μερικές φωτογραφίες με τον Γιάννη Ρώτα και τον Στάθη Ψάλτη από συνεργασίες τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πήγες να βρεις τον αδελφό σου. Θα είσαι ήρεμος, γαλήνιος. Θα ξεκουραστείς Γιάννη. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση».

Πήγες να βρεις τον αδελφό σου…
Θα είσαι ήρεμος,γαλήνιος…
Θα ξεκουραστείς Γιάννη….
Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση…

Posted by Καίτη Φίνου on Monday, May 8, 2023

Σε μια άλλη ανάρτησή της στο instagram, έγραψε: «Πήγες Γιάννη μου κοντά του. Καλή αντάμωση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξημέρωσε δύσκολη ημέρα για την Καίτη Φίνου – Η σπαρακτική ανάρτησή της στο instagram

Πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των οστών του Στάθη Ψάλτη – Τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον ηθοποιό

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.