Άλλος ένας χωρισμός στην εγχώρια showbiz…ανακοινώθηκε στο Instagram

May 8, 2024


Κι άλλος χωρισμός στην ελληνική showbiz και η είδηση μόλις έγινε γνωστή. Η ίδια αποκάλυψε ότι χώρισε μέσω Instagram!H Στέλλα Πάσσαρη, κολλητή και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη και πρώην παίκτρια του My Style Rocks απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών φφίλων της και μεταξύ άλλων δέχθηκε και μία ερώτηση αν έχει χωρίσει από τον σύντροφό της και επιβεβαίωσε την είδηση. 


Κι άλλος χωρισμός στην ελληνική showbiz και η είδηση μόλις έγινε γνωστή. Η ίδια αποκάλυψε ότι χώρισε μέσω Instagram!

  • “Κατευθείαν στο ψητό. Ναι έχω χωρίσει εδώ και λίγους μήνες. Έγινε κάτι και δυστυχώς όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω. Εγώ απλά θα πω αυτό που έχω τατουάζ. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είπαμε τον λόγο ίσως κάποτε τον μάθουμε” έγραψε η Στέλλα Πάσσαρη.

H Στέλλα Πάσσαρη, κολλητή και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη και πρώην παίκτρια του My Style Rocks απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών φφίλων της και μεταξύ άλλων δέχθηκε και μία ερώτηση αν έχει χωρίσει από τον σύντροφό της και επιβεβαίωσε την είδηση.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.