“Τι έχω ζήσει μωρή! Δέκα μήνες χωρισμούς, κλάματα” – O Χριστοφόρου έφερε σε δύσκολη θέση την Βανδή

May 8, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή Chart Show βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είναι καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή αλλά και πρώην συνεργάτης της, καθώς τραγουδούσαν μαζί στην Κύπρο. Ο τραγουδιστής …


Καλεσμένος στην εκπομπή Chart Show βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είναι καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή αλλά και πρώην συνεργάτης της, καθώς τραγουδούσαν μαζί στην Κύπρο. Ο τραγουδιστής λοιπόν, έζησε την Δέσποινα σε μια δύσκολη και περίεργη φάση της ζωής της, καθώς την περίοδο που ξεκινούσαν είχε ανακοινώσει το διαζύγιο της, ενώ λίγους μήνες αργότερα ερωτεύτηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Έτσι λοιπόν, με χιούμορ το βράδυ του Σαββάτου 7/5 θέλησε να σχολιάσει τα όσα… γέλια, κλάματα και δράματα έχουν ζήσει οι δυο τους, καθώς κάθε Σαββατοκύριακο ήταν μαζί.

Η ατάκα του Χριστοφόρου για την προσωπική ζωή της Βανδή

«Τι έχω ζήσει μωρή με αυτή τη Βανδή. Δέκα μήνες, ένα σχήμα πήγα να κάνω κι εγώ και είχα Λίμνες της Βουλιαγμένης, φωτογραφήσεις, έρωτες, χωρισμούς, κλάματα, δράματα, φωτογραφήσεις, ξανά φωτογραφήσεις. Αυτό δεν ήταν σχήμα, αυτό ήταν το Ντάλας, η Δυναστεία, η Τόλμη και Γοητεία μαζί. Την επόμενη φορά που θα μου πείτε να δουλέψω με τη Δέσποινα Βανδή θα σας πω να πάω να κάνω κάστιγνκ για τη νέα σαπουνόπερα του Άαρον Σπέλινγκ. Καλύτερα εκεί», είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.