«Τι θράσος είναι αυτό;» – Η απίστευτη ατάκα της Βανδή για την κόρη της, Μελίνα

May 8, 2022


Μια απίστευτη ατάκα για την κόρη της πέταξε η Δέσποινα Βανδή στον αέρα της εκπομπής Chart Show το βράδυ του Σαββάτου 7/5, λίγο μετά τη δύσκολη θέση που ήρθε για την προσωπική της ζωή. Αφορμή για αυτή …


Μια απίστευτη ατάκα για την κόρη της πέταξε η Δέσποινα Βανδή στον αέρα της εκπομπής Chart Show το βράδυ του Σαββάτου 7/5, λίγο μετά τη δύσκολη θέση που ήρθε για την προσωπική της ζωή. Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη στάθηκε η εξομολόγηση της Ιλένιας Ουίλιαμς, η οποία τραγούδησε το “Μίλα μου” με τον Κώστα Καραφώτη που έχει γράψει και έχει πρωτοτραγουδήσει ο πατέρας της Ρόμπερτ με τη Λία Βίσση.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δεν τραγουδούσε ποτέ μπροστά του τα δικά του κομμάτια και μάλιστα τόνισε ότι ήταν η πρώτη φορά που τραγουδούσε δημόσια το συγκεκριμένο.

Η ατάκα της Βανδή για την κόρη της

Λίγο αργότερα λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή με μπόλικο χιούμορ είπε στον αέρα του Chart Show: «Εμένα η κόρη μου γιατί μου παίρνει τ’ αυτιά; Τι θράσος είναι αυτό; Ακούς παιδί μου;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.