«Μιλάει ξεκάθαρα για απειλές» – Νέες εξελίξεις από τον Κωστόπουλο μετά την καταγγελία για βιασμό

May 8, 2022


Τις τελευταίες ημέρες έχει γνωστή μια νέα καταγγελία για το χώρο του θεάτρου και αυτή αφορά στην ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία κατήγγειλε εμμέσως τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό, προ …


Τις τελευταίες ημέρες έχει γνωστή μια νέα καταγγελία για το χώρο του θεάτρου και αυτή αφορά στην ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία κατήγγειλε εμμέσως τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό, προ ετών. Ο ίδιος με το άκουσμα της είδησης αποφάσισε να παραιτηθεί από το Σασμό, το σίριαλ όπου και εργάζεται αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έγιναν γνωστές το Σάββατο 7/5 μέσα από το Τι λες τώρα ο ίδιος δηλώνει όσα έχουν μαθευτεί προσπαθούν να σπιλώσουν τη φήμη του και πως είναι πλέον ανάγκη και για εκείνον να προσφύγει στην δικαιοσύνη. Φυσικά και δεν παραδέχεται τίποτα από όλα αυτά, τα οποία κατονόμασε ως χυδαία.

Τα σχόλια του Κώστα Κωστόπουλου για την καταγγελία από την Έλενα Αθανασοπούλου

«Ο Κώστας Κωστόπουλος μιλάει ξεκάθαρα για απειλές, για ψεύδη, για χυδαία απόπειρα συκοφάντησης και λέει ότι για λόγους ευθύτυτας και αξιοπρέπειας παραιτείται από τον πολύ σημαντικό ρόλο του και από την πολύ μεγάλη επιτυχία την οποία κάνει φέτος»

«Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς, σύμφωνα με όσα λέει η Έλενα Αθανασοπούλου, πρόκειται για μια μήνυση στην εισαγγελία η οποία πήγε στις αστυνομικές αρχές και θα ξεκινήσει εξέταση» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη συνομιλία που είχε με τον Κώστα Κωστόπουλο. Ο Κωστόπουλος λέει ξεκάθαρα πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος στο MEGA.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.