Η συγκινητική στιγμή που ο Μαυρίδης υπογράφει με το γιο της γυναίκας του – Φωτογραφίες από το δημαρχείο

May 8, 2022


O Γιώργος Μαυρίδης την Παρασκευή 6/5 αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση με την Κρίστη Καθάργια καθώς οι δύο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στην πόλη όπου και ζουν στη Θεσσαλονίκη. Ο tattoo artist έχ…


O Γιώργος Μαυρίδης την Παρασκευή 6/5 αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση με την Κρίστη Καθάργια καθώς οι δύο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στην πόλη όπου και ζουν στη Θεσσαλονίκη. Ο tattoo artist έχει αποδείξει πως δεν είναι παραδοσιακός και ζει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο.

Έτσι λοιπόν, δεν ντύθηκε σαν ένας κλασσικός γαμπρός ούτε η γυναίκα του έβαλε κάποιο εντυπωσιακό νυφικό, σύμφωνα με τα πρώτα πλάνα από το Δημαρχείο. Με λίγους καλούς φίλους και κάποια οικογενειακά πρόσωπα, το ζευγάρι υπέγραψε για την κοινή τους ζωή και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί για να το γιορτάσουν.

Το φωτογραφικό υλικό από το γάμο του Γιώργου Μαυρίδη

Φωτογραφικό υλικό από το γάμο του Μαυρίδη
Φωτογραφικό υλικό από το γάμο του Μαυρίδη

Φωτογραφικό υλικό από το γάμο του Μαυρίδη

Τα σχόλια ”καρφιά” του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το γάμο του Μαυρίδη,

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η γυναίκα του Ιλάειρα Ζήση μιας και είναι ένα από τα ζευγάρια, που πουλάει πολύ και ο κόσμος αγαπάει να βλέπει σε δηλώσεις και εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν, η παραγωγή του Asian Express αποφάσισε να τους βάλει στο παιχνίδι μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη και τη μέλλουσα γυναίκα του, και φυσικά άλλα ζευγάρια της showbiz.

Το γεγονός αυτό σχολίασαν Μαυρίκιος και Ζήση στο Super Κατερίνα την Παρασκευή 6/5 αναφέροντας πως δεν αγχώνονται παρ’ όλο που ο Γιώργος είναι εξοικειωμένος με τέτοια παιχνίδια επιβίωσης. Στον επικείμενο γάμο του στάθηκε επίσης ο μουσικός, και τόνισε πως δεν μπορεί να συγκριθεί ο πολιτικός του Μαυρίδη με τον υπέρλαμπρο θρησκευτικό, που θα κάνουν το καλοκαίρι με το καλό.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης μπορεί να είναι φαβορί γιατί το έχει ξανακάνει όλο αυτό. Για εμάς είναι κάτι καινούργιο και θα το ζήσουμε στο έπακρο. Εμένα η αγάπη και η χαρά που νιώθω μου δίνει τεράστια δύναμη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε….”

Όσον αφορά το γεγονός ότι και ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται με την σύντροφό του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε χαρακτηριστικά: “Τι συγκρίνουμε τώρα; Μια υπογραφή στο δημαρχείο με τον γάμο της χρονιάς;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.