Ξέσπασμα Λάκη Γαβαλά: «Είναι ηλίθιος, με μισεί. Ποτέ δεν θα γίνει σαν και μένα όσα λεφτά κι αν έχει»

May 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Λάκης Γαβαλάς πρόσφατα προχώρησε σε μία αινιγματική ανάρτηση, εκφράζοντας την πικρία του προς συγκεκριμένο συνεργάτη του.

(adsbygo…




Ο Λάκης Γαβαλάς πρόσφατα προχώρησε σε μία αινιγματική ανάρτηση, εκφράζοντας την πικρία του προς συγκεκριμένο συνεργάτη του.



Η πικρία του Λάκη Γαβαλά για συνεργάτη του

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους, σε κομισκό event που παρευρέθηκε, ο σχεδιαστής μόδας απάντησε «με στενοχώρησε, γιατί είναι ηλίθιος. Με αξιολόγησαν άσχημα, με εξέθεσαν σε κάποιο κόσμο. Σίγουρα με μισεί, γιατί ξέρει ότι ποτέ δεν θα γίνει Γαβαλάς παρότι έχει λεφτά».

Ο Λάκης Γαβαλάς θα συμμετείχε σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή

Εξάλλου, εξομολογήθηκε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να συμμετάσχει σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή και ότι ο χιούμορ ενίοτε μπορεί να είναι και «χυδαίο».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.