Λουίζα Μπατίστα: «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου έπαθα κατάθλιψη, για χρόνια ήμουν στους ψυχίατρους»

May 3, 2023


Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε η Λουίζα Μπατίστα. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή της να την αποτεφρώσουν, όταν θα φύγει από τη ζωή.Η Βασιλειάδου ήταν καλή φίλη σας…Πολύ καλή. Κρίμα που δεν έχω κρατήσει τα γράμματά της. Οταν είχε πάει στη Θεσσαλονίκη με θίασο, μου έγραφε: «Ελα να δεις τη φιλενάδα σου. Με τα τρακτέρ έρχονται να με δουν». Πονεμένο…


Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε η Λουίζα Μπατίστα. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή της να την αποτεφρώσουν, όταν θα φύγει από τη ζωή.

Η Βασιλειάδου ήταν καλή φίλη σας…

Πολύ καλή. Κρίμα που δεν έχω κρατήσει τα γράμματά της. Οταν είχε πάει στη Θεσσαλονίκη με θίασο, μου έγραφε: «Ελα να δεις τη φιλενάδα σου. Με τα τρακτέρ έρχονται να με δουν». Πονεμένος άνθρωπος. Δούλεψε πάρα πολύ η Γεωργία για να γίνει Βασιλειάδου. Ολα τα χρήματα που έπαιρνε από τις ταινίες της Φίνος Φιλμ πήγαιναν για να φτιάξει τα σπίτια στο Μαρούσι. Δεν τα έπαιρνε καν στο χέρι της, πήγαιναν στους εργολάβους.

Γιατί δεν κάνατε πολλές ταινίες;

Γιατί δεν μπήκα ποτέ σε κυκλώματα. Και τώρα που βλέπω τα πράγματα από απόσταση λέω ότι καλά έκανα. Κράτησα την οικογένειά μου!

Μου είχατε πει παλαιότερα ότι θέλετε να σας αποτεφρώσουν…

Ναι. Το καμπανάκι μού το χτύπησε πρώτη φορά ο Παντελής Ζερβός. Μου είχε πει όταν συνεργαζόμασταν σε ένα νυχτερινό γύρισμα: «Ξέρεις τι έχω περάσει εγώ; Να έχουν θάψει ζωντανή την κορούλα μου; Ολα αυτά τα χρόνια με κυνηγάει αυτό το συμβάν». Και κάθισε και μου το είπε με κάθε λεπτομέρεια. Μετά πεθαίνει ο σύζυγός μου, παθαίνω κατάθλιψη και για χρόνια ήμουν στους ψυχιάτρους. Και είπα: οι δικοί μου άνθρωποι δεν θα περάσουν ό,τι πέρασα εγώ. Εχω κάνει συμβολαιογραφική πράξη να με κάψουν!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.