Μύκονος: Το γιοτ των 400 εκατομμυρίων ευρώ που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

May 3, 2023


Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, η Μύκονος αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει με κόσμο και φυσικά οι Άραβες κροίσοι έχουν την… τιμητική τους. Στο νησί των ανέμων έδεσε για πρώτη φορά η νεότευκτη θαλαμηγός ”Opera” που ανήκει στον υπουργό εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Abdullah bin Zayed al Nahyan, προκαλώντας δέος σε όσους την είδα από κοντά.Το εντυπωσιακό σκάφος που έχει μήκος …


Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, η Μύκονος αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει με κόσμο και φυσικά οι Άραβες κροίσοι έχουν την… τιμητική τους. Στο νησί των ανέμων έδεσε για πρώτη φορά η νεότευκτη θαλαμηγός ”Opera” που ανήκει στον υπουργό εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Abdullah bin Zayed al Nahyan, προκαλώντας δέος σε όσους την είδα από κοντά.

Το εντυπωσιακό σκάφος που έχει μήκος 146 μέτρα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα γιωτ του κόσμου, παραδόθηκε φέτος στον ιδιοκτήτη του από τα ναυπηγεία Lurssen στην Γερμανία με το κόστος του να ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια ευρώ!

Πολλές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά και τις ανέσεις που παρέχει δεν έχουν γίνει γνωστές γιατί οι κατασκευαστές του τις κρατούν μυστικές. Από τα λίγες που έχουν διαρρεύσει είναι πως μπορεί να φιλοξενήσει 48 άτομα σε 24 καμπίνες και 80 μέλη πληρώματος, ενώ διαθέτει ελικοδρόμιο, πισίνα και beach club!

Πηγή βίντεο: mykonoslivetv

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.