Συγκινημένος ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Αυτός είναι ο Αντώνης, η ψυχούλα που με βοήθησε με τον θάνατο του αδελφού μου»

May 2, 2023


Σε μία ιδιαίτερα προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από το Super Κατερίνα.Ο δημοσιογράφος του Alpha, με αφορμή τη συνέντευξη του Αντώνη Παπαηλία στην εκπομπή και τα αρνητικά-ρατσιστικά σχόλια που αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί, αναφέρθηκε στη βοήθεια που του πρόσφερε ο γνωστός perfomer την περίοδο με την απώλεια του αδελφού του.«Επειδή τον γνωρίζω πολλά χρόνια, μ…


Σε μία ιδιαίτερα προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από το Super Κατερίνα.

Ο δημοσιογράφος του Alpha, με αφορμή τη συνέντευξη του Αντώνη Παπαηλία στην εκπομπή και τα αρνητικά-ρατσιστικά σχόλια που αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί, αναφέρθηκε στη βοήθεια που του πρόσφερε ο γνωστός perfomer την περίοδο με την απώλεια του αδελφού του.

«Επειδή τον γνωρίζω πολλά χρόνια, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο θέμα του αδελφού μου. Ευκαιρία να το πω και δημόσια. Ήταν δίπλα μου και σε ευχαριστώ, Αντώνη, για αυτό», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Ο Αντώνης ασχολείται χρόνια με τη μουσική. Εγώ είχα κληρονομήσει το στερεοφωνικό του αδελφού μου και δεν ήξερα να το συνδέσω. Ήρθε τότε ο Αντώνης στο σπίτι και μου λέει: θα ακούσεις μουσική, γιατί πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου. Βάλαμε τους αγαπημένους δίσκους του αδελφού μου, ήταν μία πολύ ωραία στιγμή», περιγράφει συγκινημένος ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.