Πρωτομαγιά 2023: Πού ταξίδεψαν για το τριήμερο ηθοποιοί και παρουσιάστριες

May 2, 2023


Πού ταξίδεψαν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς οι Έλληνες celebrities;Μία τέλεια αφορμή για απόδραση ενός τριημέρου στάθηκε η φετινή Πρωτομαγιά, για τον λόγο αυτό οι Ελληνίδες celebrities ταξίδεψαν σε κοντινούς προορισμούς.Όσοι δεν είχαν άλλες υποχρεώσεις, μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν αυτό το τριήμερο και να απολαύσουν μερικές στιγμές μακριά από την Αθήνα προκειμένου, να αποφορτιστούν από τη ρουτίνα …


Πού ταξίδεψαν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς οι Έλληνες celebrities;

Μία τέλεια αφορμή για απόδραση ενός τριημέρου στάθηκε η φετινή Πρωτομαγιά, για τον λόγο αυτό οι Ελληνίδες celebrities ταξίδεψαν σε κοντινούς προορισμούς.

Όσοι δεν είχαν άλλες υποχρεώσεις, μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν αυτό το τριήμερο και να απολαύσουν μερικές στιγμές μακριά από την Αθήνα προκειμένου, να αποφορτιστούν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε τη Σαντορίνη, η Ευγενία Σαμαρά αλλά και η Χριστίνα Κοντοβά τη Σέριφο, η Κλέλια Ανδριoλάτου συνδύασε τα γυρίσματα του Maestro με μερικές βουτιές στους Παξούς ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στο Αγκίστρι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Σαντορίνη

H Ευγενία Σαμαρά στη Σέριφο

H Χριστίνα Κοντοβά στη Σέριφο

H Κλέλια Ανδριoλάτου στους Παξούς

H Κατερίνα Παπουτσάκη στο Αγκίστρι

Η Ευαγγελία Συριοπούλου στο Παρίσι

Σχετικές ειδήσεις

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τη Μελίνα Νικολαΐδη και τον σύντροφo της

«Είναι πολλά τα κυβικά» και εκτός από το φόρεμα ξεχώρισε & το Ferrari μανικιούρ της Δέσποινας Βανδή

Βίκυ Καγιά: Η ανοιξιάτικη φωτογραφία της κόρης της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.