Ναταλία Δήμου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η ηθοποιός

May 2, 2023


Δημοσιεύοντας δύο τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της, η ηθοποιός Ναταλία Δήμου ενημέρωσε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της.Η ηθοποιός Ναταλία Δήμου ενημέρωσε για την δεύτερη εγκυμοσύνη μέσω ανάρτηση της στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Round 2».Το 2020 η Ναταλία Δήμου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Φούκη, ενώ τον Οκτώβριο του 2021 έφερε στον κόσμο το πρώτο τ…


Δημοσιεύοντας δύο τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της, η ηθοποιός Ναταλία Δήμου ενημέρωσε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η ηθοποιός Ναταλία Δήμου ενημέρωσε για την δεύτερη εγκυμοσύνη μέσω ανάρτηση της στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Round 2».

Το 2020 η Ναταλία Δήμου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Φούκη, ενώ τον Οκτώβριο του 2021 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι.

Σήμερα, Πρωτομαγιά 2023 η Ναταλία Δήμου αποκάλυψε την δεύτερη εγκυμοσύνη της, με την κοιλιά της να έχει ξεκινήσει να φουσκώνει, όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η Ναταλία Δήμου στο παρελθόν συμμετείχε στη σειρά «Αγγελική» στον Alpha, ενώ συνέχισε με ρόλο στη σειρά Σασμός.

Σχετικές ειδήσεις

Πρωτομαγιά στην τηλεόραση με πολλή μυθοπλασία: Τι θα δούμε στις σειρές

Σασμός – Spoiler εβδομάδας: Ο παπάς μοιράζεται κάτι που έμαθε με τη Μαρίνα

Σασμός Spoiler: Ο Λευτέρης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.