Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία με τον γιο της – «Tον Μάη τον πιάσαμε, το γκολ δεν το πιάσαμε»

May 2, 2023


Η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλουςΗ Σία Κοσιώνη ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας τη νέα φωτογραφία με τον γιο της, Δήμο.Η Δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ δεν χάλασε χατίρι στον γιο της, και έτσι βρέθηκε για λίγο στη θέση του τερματοφύλακα.«Tον Μάη τον πιάσαμε, το γκολ δεν το πιάσαμε», έγραψε με χιούμορ η Σία…


Η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους

Η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας τη νέα φωτογραφία με τον γιο της, Δήμο.

Η Δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ δεν χάλασε χατίρι στον γιο της, και έτσι βρέθηκε για λίγο στη θέση του τερματοφύλακα.

«Tον Μάη τον πιάσαμε, το γκολ δεν το πιάσαμε», έγραψε με χιούμορ η Σία Κοσιώνη κάτω από τη νέα φωτογραφία με τον μικρό Δήμο.

Πρόσφατα ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, όπου και μίλησε για την καθημερινότητά δίπλα στη Σία Κοσιώνη και την οικογένειά τους.

«Δεν συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη», είχε δηλώσει ο Κώστας Μπακογιάννης για το «φορτωμένο» πρόγραμμα της καθημερινότητας.

Σχετικές ειδήσεις

Σία Κοσιώνη: Με τον Δήμο στο κέντρο της Αθήνας – Νέες τρυφερές φώτο

Η ατάκα της Κοσιώνη στην Τσαπανίδου που έφερε αμηχανία!

Σία Κοσιώνη: Νέα φώτο του γιου της στο Instagram

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.