«Το ότι θα φτάσω στο σημείο να πω ντρέπομαι για…» – Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά ανοιχτά τις καταγγελίες

May 2, 2022


Μετά από τις αποκαλύψεις που έγιναν στο Open Weekend από τον Σπύρο Μπιμπίλα, για το αν ισχύουν καταγγελίες που αφορούν τον Φιλιππίδη για σκηνικό με ηθοποιό που έβαλε τέλος στη ζωή του, καλεσμένος στο…


Μετά από τις αποκαλύψεις που έγιναν στο Open Weekend από τον Σπύρο Μπιμπίλα, για το αν ισχύουν καταγγελίες που αφορούν τον Φιλιππίδη για σκηνικό με ηθοποιό που έβαλε τέλος στη ζωή του, καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo αλλά και για τα συναισθήματα του για όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Ντρέπομαι για ανθρώπους που γνωρίζω…

«Αυτά είναι κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν και δυστυχώς θα μας απασχολούν, δεν μπορούμε να βαριόμαστε με την κακοποίηση, πρέπει να συζητάμε γι’ αυτά. Κι όσο συζητάμε ίσως παίρνουν κουράγιο κι άλλοι άνθρωποι και βγαίνουν και μιλάνε», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε στη συνέχεια: «Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ με τις αποκαλύψεις και κυρίως με την περίπτωση του Λιγνάδη γιατί συζητάμε για ανήλικα. Αυτή την αγριότητα εγώ δεν μπορώ να τη διαχειριστώ. Πόσο δε μάλλον όταν εμπλέκονται άνθρωποι τους οποίους γνωρίζω έστω και κοινωνικά».

«Το ότι θα έφτανα στο σημείο να λέω για ανθρώπους που γνωρίζω ότι ντρέπομαι γι’ αυτά που ακούω, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», πρόσθεσε επίσης ο Αντίνοος Αλμπάνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.