Βίβιαν Κοντομάρη: «Μου λείπει η Ζωή Λάσκαρη, μου λείπει η γνώμη της γιατί ήταν τσεκουράτη»

May 1, 2023


Η ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη της για την αείμνηστη συνάδελφό της και αποκάλυψε τη συμβουλή που της είχε δώσειΗ Βίβιαν Κοντομάρη σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τη Ζωή Λάσκαρη. Η ηθοποιός της σειράς «Το Σόι σου» μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στον ρόλο της «Μπέλας».Όπως είπε, υπήρξαν πολλοί τηλεθεατές που μοίραζαν τους αριθμούς το…


Η ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη της για την αείμνηστη συνάδελφό της και αποκάλυψε τη συμβουλή που της είχε δώσει

Η Βίβιαν Κοντομάρη σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τη Ζωή Λάσκαρη. Η ηθοποιός της σειράς «Το Σόι σου» μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στον ρόλο της «Μπέλας».

Όπως είπε, υπήρξαν πολλοί τηλεθεατές που μοίραζαν τους αριθμούς τους στη Ρένια Λουϊζίδου, προκειμένου να επικοινωνήσουν με την ίδια.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Ζωή Λάσκαρη, η οποία όπως είπε, της λείπει ιδιαίτερα. «Μου λείπει η Ζωή. Μου λείπει η γνώμη της, γιατί ήταν τσεκουράτη. Δεν θα σου χάιδευε τα αυτιά, θα σου έδειχνε την αγάπη της, αφού θα σου έλεγε πρώτα ότι “δεν έκανες αυτό ή εκείνο, είσαι ανεύθυνη”», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.