Μπάρκα για Αρναούτογλου – «Με έχει στεναχωρήσει ο Γρηγόρης. Περιμένω να ζητήσει συγγνώμη»

May 1, 2023


«Εμείς τρία χρόνια τον παίρνουμε, εγώ δύο φορές έχω πάει, έχω ακούσει πόσο με αγαπάει, πόσα χρόνια με ξέρει, πόσο αλληλοθαυμασμό και αλληλοεκτίμηση έχουμε. Εγώ, όταν ξέρω τον άλλον προσωπικά, δεν μπορώ να πιέσω. Στέλνω ένα μήνυμα, ότι θα ήταν χαρά μου και τιμή μου να συμβεί. Αν δω ότι δεν… Δεν ξέρω, πολύ με έχει στεναχωρήσει ο Γρηγόρης, δεν πειράζει. Περιμένω στην επόμενη συνέντευξή του να μου ζητ…


«Εμείς τρία χρόνια τον παίρνουμε, εγώ δύο φορές έχω πάει, έχω ακούσει πόσο με αγαπάει, πόσα χρόνια με ξέρει, πόσο αλληλοθαυμασμό και αλληλοεκτίμηση έχουμε. Εγώ, όταν ξέρω τον άλλον προσωπικά, δεν μπορώ να πιέσω. Στέλνω ένα μήνυμα, ότι θα ήταν χαρά μου και τιμή μου να συμβεί. Αν δω ότι δεν… Δεν ξέρω, πολύ με έχει στεναχωρήσει ο Γρηγόρης, δεν πειράζει. Περιμένω στην επόμενη συνέντευξή του να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη που δεν μου δίνει συνέντευξη τρία χρόνια. Πόσα βίντεο του έχουμε στείλει στη γιορτή του με χρόνια πολλά; Τέλος πάντων, τον αγαπάω και πάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της, εκφράζοντας το παράπονό της για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για το γεγονός ότι εδώ και τρία χρόνια δεν της δίνει συνέντευξη.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.