«Απέραντη αγάπη»: Το μεγάλο δώρο της ζωής για την Αθηνά Οικονομάκου και η απόλυτη ευτυχία

May 1, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στην Ελλάδα που συνδυάζουν επιχειρήσεις και οικογένεια.

(adsbygoogle = w…




Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στην Ελλάδα που συνδυάζουν επιχειρήσεις και οικογένεια.



Η Αθηνά Οικονομάκου δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα ηθοποιός και επιχειρηματίας, είναι επίσης και μία υπέροχη μαμά και σύζυγος.

Το 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Μάξιμο και έγινε για πρώτη φορά μανούλα, ενώ τρία χρόνια μετά, το 2021 γέννησε το δεύτερο παιδί της, μια υπέροχη κόρη, την Σιέννα.



Η ηθοποιός είναι περήφανη μανά και παρόλο που δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της, δεν διστάζει να δηλώσει με λόγια την απέραντη αγάπη της.

Πριν από λίγες ώρες η Αθηνά ανέβασε μία φωτογραφία με τα δύο της παιδιά σε story στο instagram κάνοντας τους ακολούθους της να “λιώσουν”.



Δείτε εδώ τη φωτογραφία



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.