Σχεδόν 20 χρόνια μικρότερος – Πασίγνωστος ο ηθοποιός και σύντροφος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

May 1, 2022


Μετά το διαζύγιό της από τον ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, τη Μαρία, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είδε την προσωπική της ζωή να ανθίζει στο πλευρό ενός νεαρότερου ηθοποιού.Η γνωστ…


Μετά το διαζύγιό της από τον ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, τη Μαρία, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είδε την προσωπική της ζωή να ανθίζει στο πλευρό ενός νεαρότερου ηθοποιού.

Η γνωστή ηθοποιός έμεινε παντρεμένη με τον σύζυγό της για μια δεκαετία, ωστόσο αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μετά από χρόνια η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σύναψε σχέση με γνωστό ηθοποιό, τον οποίο γνώρισε όταν έπαιζε στην επιτυχημένη σειρά «Παρά Πέντε». Εκείνη υποδύονταν τη Ζουμπουλία και εκείνος είχε ένα μικρό πέρασμα ως βοηθός του σκηνοθέτη της Αγγελικής Λάμπρη, στο θεατρικό που έπαιζε.

Ο λόγος για τον…. διαβάστε εδώ την συνέχεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν προκλητική…» – Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου “σπάει” τη σιωπή της για το The Masked Singer

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Έσπασε” τη σιωπή της μετά το σάλο με τις δηλώσεις για τον Φιλιππίδη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.