«Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της»

April 30, 2024


Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος τράβηξαν δρόμους χωριστούς με την ανακοίνωση του χωρισμού τους να σκάει σαν «βόμβα». Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (26-04) το πρώην ζευγάρι εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσα από την οποία ενημέρωσαν για τη λύση του γάμου τους. Μόλις λίγες ημέρες οι κάμερες τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο με την ηθοποιό να μην θέλε…


Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος τράβηξαν δρόμους χωριστούς με την ανακοίνωση του χωρισμού τους να σκάει σαν «βόμβα». Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (26-04) το πρώην ζευγάρι εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσα από την οποία ενημέρωσαν για τη λύση του γάμου τους. Μόλις λίγες ημέρες οι κάμερες τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο με την ηθοποιό να μην θέλει να κάνει σχετική δήλωση. «Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, δεν έχω να πω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή συνέχεια, ευχαριστώ», αρκέστηκε να πει. Στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε πως: «Την Αθηνά την βλέπω καλά, γιατί ξέρω ότι έτσι κι αλλιώς αυτή η απόφαση έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η γυναίκα έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της, τα έχουν τακτοποιήσει πάρα πολύ με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και θα την βλέπουμε και στη Μύκονο πάρα πολύ άνετα. Έχει και φίλους στο νησί η Αθηνά» σημείωσε ο συνεργάτης της εκπομπής.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.