Eurovision –  Η πρόβα της Kaleen με την Αυστρία “τίναξε” και τα πλακάκια

April 30, 2024


Δεν ξέρω αν θα τα  πάει καλά με το τραγούδι αλλά με την εμφάνισή της σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Η Kaleen που εκπροσωπεί την Αυστρία με το τραγούδι “We Will Rave” εμφανίστηκε με κορμάκι και προκάλεσε πανικό.  Πρόκειται για τις λεγόμενες stand-in rehearsals που πραγματοποιούνται πριν τις επίσημες πρόβες των εκπροσώπων των χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό με νέους συνήθως καλ…


Δεν ξέρω αν θα τα  πάει καλά με το τραγούδι αλλά με την εμφάνισή της σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Η Kaleen που εκπροσωπεί την Αυστρία με το τραγούδι “We Will Rave” εμφανίστηκε με κορμάκι και προκάλεσε πανικό.

 

  • Σας θυμίζω πως η αοιδός δεν είναι άγνωστη στη Eurovision καθώς το 2018 προσποιήθηκε την Νίτσα την Φουρέιρα. Έχει υπάρξει αναπληρώτρια επικεφαλής καλλιτέχνης (stand-in singer) για τις πρόβες πολλών χωρών, ανάμεσά τους και για την πρόβα της Κύπρου το 2018.

 

Πρόκειται για τις λεγόμενες stand-in rehearsals που πραγματοποιούνται πριν τις επίσημες πρόβες των εκπροσώπων των χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό με νέους συνήθως καλλιτέχνες που αναπληρώνουν τους εκπροσώπους.

 

Σε αυτές υλοποιούνται οι σκηνοθετικές λεπτομέρειες και η χορογραφία, ο έλεγχος στον φωτισμό και στα τηλεοπτικά πλάνα βάσει το project που έχει καταθέσει η καλλιτεχνική διεύθυνση και η αποστολή κάθε χώρας. Έτσι, το 2018 η Kaleen κλήθηκε να υποδυθεί την Φουρέιρα στις αντίστοιχες stand-in rehearsals του Fuego.

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.