Eurovision – Τα μυστικά της πρόβας της Σάττι. Η επαφή με το κοινό και οι …ιπτάμενοι κύβοι

April 30, 2024


Η πρώτη πρόβα έγινε και τα ξένα σαιτ και οι eurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι από όσα είδαν με τις περιγραφές να μοιάζουν… επικές.   «η Μαρίνα φέρνει την ίδια αυθάδεια και στάση που είδαμε στο επίσημο βίντεο. Η Μαρίνα έχει τέσσερις χορευτές –τρεις άντρες και μία γυναίκα. Υπάρχει πολλή κοντινή κάμερα – η Μαρίνα συνδέεται πραγματικά με το τηλεοπτικό κοινό και φαίνεται υπέροχο .  …


Η πρώτη πρόβα έγινε και τα ξένα σαιτ και οι eurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι από όσα είδαν με τις περιγραφές να μοιάζουν… επικές.

 

 

 

«η Μαρίνα φέρνει την ίδια αυθάδεια και στάση που είδαμε στο επίσημο βίντεο. Η Μαρίνα έχει τέσσερις χορευτές –τρεις άντρες και μία γυναίκα. Υπάρχει πολλή κοντινή κάμερα – η Μαρίνα συνδέεται πραγματικά με το τηλεοπτικό κοινό και φαίνεται υπέροχο .  Όσον αφορά τα γραφικά, υπάρχουν πολλά χρώματα και ενέργεια – με ροζ νέον αιωρούμενα γραφικά ZARI στους κύβους και γραφικά σε στυλ γκράφιτι στον τοίχο LED που φέρνουν την ίδια αστική ατμόσφαιρα που είδαμε στο επίσημο βίντεο» αναφέρουν.

 

 

Αμέσως με το που ανέβηκε το Tik Tok βίντεο στο λογαριασμό της Eurovision, οι προβολές αυξήθηκαν άμεσα με τους ξένους να λένε τα καλύτερα για αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που είδαν από την εμφάνιση της χώρας μας. Αυτή τη στιγμή το video μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές! και όσο περνάει η ώρα αυξάνεται συνεχώς.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.