Μαριάντα Πιερίδη: «Με ενοχλούν οι “τσούχτρες” και όχι μια φωτογραφία που θα με τραβήξει κάποιος»

April 29, 2024


Η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματαH Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε ίδια αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν την ενοχλούν οι φωτογραφίες που μπορεί να την τραβήξει κάποιος ενώ είναι με τον σύντροφό της, αλλά τα κακε…


Η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

H Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε ίδια αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν την ενοχλούν οι φωτογραφίες που μπορεί να την τραβήξει κάποιος ενώ είναι με τον σύντροφό της, αλλά τα κακεντρεχή και κακόβουλα σχόλια.

«Τηλεοπτικά είμαι η μόνη που δεν ξέρει τι θα γίνει! Νομίζω πως τα κανάλια αποφασίζουν και ευελπιστώ, μετά το Πάσχα, να έχουμε μια εικόνα. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγος του, η Γαλάτεια είναι ένα υπέροχο ζευγάρι και αν αυτό που ακούγεται, ισχύει, τους εύχομαι τα καλύτερα», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.