Ιωάννα Τούνη: Μετακόμιση σε άλλο σπίτι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους

April 29, 2023


Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: H οικογένεια αφήνει το σπίτι στο οποίο έμενε και μετακομίζει σε άλλο.Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακομίζουν σε καινούργιο σπίτι μαζί με τον μονάκριβο γιο τους.Η influencer και επιχειρηματίας έχει έρθει σχεδόν μόνιμα στην Αθήνα, και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έχουν αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου τους.Ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής 28/4 η …


Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου: H οικογένεια αφήνει το σπίτι στο οποίο έμενε και μετακομίζει σε άλλο.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακομίζουν σε καινούργιο σπίτι μαζί με τον μονάκριβο γιο τους.

Η influencer και επιχειρηματίας έχει έρθει σχεδόν μόνιμα στην Αθήνα, και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έχουν αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου τους.

Ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής 28/4 η Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, κοινοποίησε κάποια Story στο Instagram και έκανε γνωστό πως η οικογένεια αφήνει το σπίτι στο οποίο έμενε και μετακομίζει σε άλλο.

«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories μετακομίζουμε!», είπε η Ιωάννα Τούνη στους ακόλουθούς της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον λόγο που αποφάσισε να αλλάξει σπίτι με την Ιωάννα Τούνη.

«Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αλλά δεν με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανήρτησαν σχετικά στιγμιότυπα από την στιγμή της μετακόμισης στο παλιό τους σπίτι, ενώ ανυπομονούν να μπουν στο νέο τους σπίτι.

Σχετικές ειδήσεις

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της, την γρατζούνισε στον λαιμό – «Νουνίτο η αγριόγατα»

Ιωάννα Τούνη: Η νέα φωτογραφία του γιου της – «Πόση αγάπη μπορεί να νιώσει κανείς;»

Ιωάννα Τούνη: Έπεσε πάνω σε ένα άλλο αμάξι και το παρέσυρε – «Συγγνώμη Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.