Εύη Δρούτσα: «Πήγε σε γιατρό να του πει αν μπορεί να φτιάξει…» – Η εξομολόγηση της στιχουργού για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

April 29, 2023


Το πρωί της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για τον Κωνσταντίνος Αργυρό και την συμμετοχή του στο Fame Story. Ακόμη, Εύη Δρούτσα αποκάλυψε και την εκτίμηση που έχει για τον τραγουδιστή, που παρά την σύντομη αποχώρηση του από το talent show, 17 χρόνια μετά έχει καταφέρει να…


Το πρωί της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για τον Κωνσταντίνος Αργυρό και την συμμετοχή του στο Fame Story.


Ακόμη, Εύη Δρούτσα αποκάλυψε και την εκτίμηση που έχει για τον τραγουδιστή, που παρά την σύντομη αποχώρηση του από το talent show, 17 χρόνια μετά έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή και να ανήκει στους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς τους.

Διαβάστε επίσης: J2US: «Άσε μας μωρέ και εσύ…» – Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες Δρούτσα & Βανδή στον αέρα του ALPHA

Η αποκάλυψη της Εύης Δρούτσα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που έχει παλέψει τόσο πολύ. Ήταν στο Fame Story και έφυγε γιατί δε μας άρεσε, έφυγε από τους πρώτους. Αυτό που κάνει αυτό το παιδί δεν το έχω δει αλλού. Πήγε σε γιατρό να του πει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έρχεται στο στούντιο, κάθεται σε ένα πιάνο που έχουμε εκεί και ακουμπάμε τα ποτήρια, κι αυτός το ανοίγει και παίζει», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

«Ο Κωνσταντίνος είναι μπορώ να πω, για τα καινούργια παιδιά, η αφορμή να μάθουν να δουλεύουν γι’ αυτό που αγαπάνε. Δε συζητάμε τα παλιά με τον Κωνσταντίνο. Έχω πει παντού αυτό που αισθάνομαι γι’ αυτόν, το πόσο τον θαυμάζω γι’ αυτό που έχει κάνει. Αλλά, σε έναν άνθρωπο που έχει φτάσει κάπου με μεγάλο πόνο και κούραση, δε μπορείς να του πεις “θυμάσαι τότε που δεν ήσουν καλός”. Είναι σαν να τον φτύνεις κι εγώ δε θέλω να φτύσω τον Κωνσταντίνο, θέλω να τον αγκαλιάσω», συμπλήρωσε η στιχουργός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.