Γυναίκα πήγε στους γιατρούς με «βουητό» στο αυτί και αυτοί ανακάλυψαν κάτι ανατριχιαστικό μέσα της

April 28, 2023


Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό, μια 40χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για βοήθεια αφού υπέφερε από έναν συνεχή θόρυβο στο δεξί της αυτί.Μετά από εξέταση, ένας γιατρός στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Κομητείας Huidong στο Σιτσουάν της Κίνας, βρήκε έναν “εισβολέα” να φωλιάζει στο αυτί της.Ένα βίντεο που τράβηξε ο γιατρός, δείχνει τον ίδιο να στέλνει μια κάμερα(ενδοσκόπιο) στο αυτί του ασθενούς. Ο γιατρ…


Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό, μια 40χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για βοήθεια αφού υπέφερε από έναν συνεχή θόρυβο στο δεξί της αυτί.

Μετά από εξέταση, ένας γιατρός στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Κομητείας Huidong στο Σιτσουάν της Κίνας, βρήκε έναν “εισβολέα” να φωλιάζει στο αυτί της.

Ένα βίντεο που τράβηξε ο γιατρός, δείχνει τον ίδιο να στέλνει μια κάμερα(ενδοσκόπιο) στο αυτί του ασθενούς. Ο γιατρός βρήκε αυτό που φαινόταν να ήταν ένα …καθαρό τύμπανο, αλλά μετά από προσεκτικότερη εξέταση, αποδείχθηκε ότι ήταν “μεταξωτός ιστός”. Καθώς ο γιατρός αφαίρεσε τον ιστό χρησιμοποιώντας ειδικά τσιμπιδάκια, μια αράχνη όρμησε έξω και επιτέθηκε στον καθετήρα.

Ο ασκούμενος πιστεύει ότι η αράχνη είχε εγκατασταθεί στο αυτί της γυναίκας ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια και δημιούργησε μια φωλιά ιστού. Ο γιατρός σύντομα συνειδητοποίησε ότι οι περίεργοι ήχοι και ο πόνος έβγαιναν από την αράχνη στο αυτί της.

αράχνη αυτίΟ Han Xinglong, γιατρός του ωτορινολαρυγγολογικού τμήματος, είπε στα τοπικά μέσα ότι “ο ιστός που φτιάχνει αυτή η αράχνη μοιάζει πολύ με το τύμπανο. Όταν το ενδοσκόπιο του αυτιού εισήχθη για πρώτη φορά, δεν βρέθηκε τίποτα μη φυσιολογικό. Αλλά όταν κοιτάξετε προσεκτικά, φαίνεται ότι κάτι κινείται από κάτω».

Το περιστατικό χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους σε περιοχές πλούσιες σε αράχνες, καθώς και να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια εάν εμφανιστούν ασυνήθιστα συμπτώματα.

Δείτε το σχετικό video στην Sun εδώ.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.