Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα! Ήμουν στον καταπέλτη του Σάμινα την ημέρα που βυθίστηκε!»

April 27, 2024


Συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα, για δύο θαύματα που του έσωσαν τη ζωή. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην πίστη του στον Θεό.«Έζησα από θαύμα σε μετωπική σύγκρουση που είχαμε με τον θείο μου. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι έξω από το αυτοκίνητο. Είχε έρθει ένα αυτοκίνητο από το α…


Συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα, για δύο θαύματα που του έσωσαν τη ζωή. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην πίστη του στον Θεό.

«Έζησα από θαύμα σε μετωπική σύγκρουση που είχαμε με τον θείο μου. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι έξω από το αυτοκίνητο. Είχε έρθει ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα», είπε αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης.

Δείτε επίσης: «Συνομιλώ με τον Θεό, έχω…» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Πέτρου Ξεκούκη για την πίστη του στη θρησκεία

Ο Πέτρος Ξεκούκης ένα βήμα πριν από το ναυάγιο του Σάμινα

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως παραλίγο να επιβιβαστεί στο Εξπρές Σάμινα, που βυθίστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2000. Ο Πέτρος Ξεκούκης βρισκόταν στο σημείο μαζί με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους.
«Κάποτε ήταν να πάω ένα ταξίδι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Την ώρα που πηγαίναμε να μπούμε στο Σάμινα, χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω, ήταν η αδελφή μου η ηγουμένη. Μου είπε όντας σε “έκσταση”, “Μην πας, κλαυθμός και οδυρμός, οι μάνες κλαίνε τα παιδιά τους!”», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ξεκούκης.

«Παγώνω, ακούγοντας πρώτη φορά αυτές τις λέξεις, τραβάω χειρόφρενο και κάνω όπισθεν, ενώ ήμουν στο καταπέλτη του πλοίου. Τρελάθηκε η γυναίκα μου. Κόντευα να χωρίσω εκείνο το βράδυ. Το άλλο πρωί ξύπνησα με την είδηση ότι βυθίστηκε το Σάμινα. Θα ήμουν μέσα με τρία παιδιά, από 3 ετών μέχρι 8 μηνών. Ποιον θα έσωνα; Τον εαυτό μου, τη σύζυγό μου ή τα 3 μικρά παιδιά μου;», κατέληξε ο Πέτρος Ξεκούκης μιλώντας στην κάμερα του MEGA.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.