Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος: Με τεράστια φωτιστικά, ξύλο παντού, κήπο και εντυπωσιακό βεστιάριο – Το πολυτελές σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους

April 27, 2024


Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 10 χρόνια σχέσης, έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος καθώς την Παρασκευή 26/4 ανακοινώθηκε πως το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού πριν το διαζύγιοΤο πρώην ζευγάρι όσο έμεινε …


Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 10 χρόνια σχέσης, έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος καθώς την Παρασκευή 26/4 ανακοινώθηκε πως το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού πριν το διαζύγιο

Το σπίτι που έμεναν μαζί η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Το πρώην ζευγάρι όσο έμεινε μαζί είχε μια ευτυχισμένη ζωή με τον γιο και την κόρη τους. Η ευτυχία τους μάλιστα στεγάστηκε σε ένα υπέροχο σπίτι στα Βόρια Προάστια. Πρόκειται για μια διώροφη μονοκατοικία με απίστευτο στιλ! Το σαλόνι είναι σε ξύλινου τόνους με διάφορες χρωματικές λεπτομέρειες.

Το ασύμμετρο ξύλινο coffee table ξεχωρίζει, καθώς και οι δυο στρογγυλεμένες πολυθρόνες χωρίς βάση. Βέβαια αυτό δεν είναι το μόνο καθιστικό, αφού έχουν και ένα δεύτερο πιο μικρό. Το τζάκι κλέβει την παράσταση, με την οικογένεια τους χειμερινούς μήνες να περνάει πολύ χρόνο κοντά του για ζεστασιά.

Οικονομάκου Μιχόπουλος σπίτι

Από το σπίτι της Αθηνάς δεν γινόταν να λείπει το βεστιάριο που είναι γεμάτο ρούχα από την συλλογή της, κοσμήματα και παπούτσια.

Ένα επίσης αγαπημένο σημείο του σπιτιού της είναι τα δωμάτια των παιδιών της. Λατρεύει κάθε βράδυ να τα βάζει για ύπνο, αφού είναι η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι κήπος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.