Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: H γνωριμία στη Μύκονο, οι τρεις γάμοι και το ξαφνικό διαζύγιο

April 27, 2024


Αιφνιδιαστικά, κι ενώ πριν από λίγο καιρό εμφανίζονται να διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγη ώρα. Εδώ και καιρό είχαν ταυτιστεί ως ένα απ’ τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, ενώ παράλληλα κρατούσαν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, ανεβάζοντας μόνο συγκεκριμένα στιγμιότυπα από την κο…


Αιφνιδιαστικά, κι ενώ πριν από λίγο καιρό εμφανίζονται να διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγη ώρα. Εδώ και καιρό είχαν ταυτιστεί ως ένα απ’ τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, ενώ παράλληλα κρατούσαν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, ανεβάζοντας μόνο συγκεκριμένα στιγμιότυπα από την κοινή τους καθημερινότητα.

Αυτή η δυσάρεστη είδηση έρχεται περίπου 11 χρόνια από την ημέρα που γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες στη Μύκονο, όταν έκαναν διακοπές στο νησί το καλοκαίρι του 2013. Την εν λόγω επέτειο γνωριμίας πάντα την τιμούσαν σε κλειστό κύκλο και κάνοντας αναδρομή σε όσα είχαν περάσει μαζί. Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν τρεις φορές έκτοτε!

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός ”βόμβα” – Ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους

Οι τρεις γάμοι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα έχουν οι επέτειοι για το ζευγάρι, που φαινόταν να γιορτάζει κάθε μέρα τον έρωτά του. «Σ’ αγαπάω και σ’ ευχαριστώ για όλα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου σε μία δημόσια εκδήλωση αγάπης για τον σύζυγό της, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειχνε τον θαυμασμό της στον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε αυτό το διάστημα παντρεύτηκαν τρεις φορές: την πρώτη στις Μαλδίβες, κάτι που έχουν αναφέρει οι ίδιοι χωρίς να διευκρινίζουν λεπτομέρειες, ενώ τον Νοέμβριο του 2017 ακολούθησε ο πολιτικός γάμος στο Γύθειο.

Γάμος Αθηνά Οικονομάκου
Στιγμιότυπο που είχε ανεβάσει από τον πολιτικό της γάμο στο Γύθειο

Στις 6 Οκτωβρίου του 2018 ενώθηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο, στην παραλία του Ορνού. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο. Η Αθηνά Οικονομάκου απέκτησαν δύο παιδιά τον 6 ετών Μάξιμο και την 3 ετών Sienna-Ηλέκτρα, που πλέον αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Αθήνα Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

«Η ωραιότερη μέρα της ζωής μου μετά τη γέννηση του γιου μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους βρεθήκατε κοντά μας, όπως επίσης και όλους εσάς για τις αμέτρητες υπέροχες ευχές σας!», έλεγε την ημέρα του γάμου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.