Ο Κώστας Μπακογιάννης εξομολογείται: «Η Σία Κοσιώνη πολύ πριν γνωρίσει εμένα…»

April 27, 2023


Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη ζουν πανευτυχείς στο γάμο τους, ωστόσο τα έχουν ξεκαθαρίσει ως προς τα επαγγελματικά τους, κάτι που είχε εξομολογηθεί δημοσίως ο δήμαρχος Αθηναίων.Η Σία Κοσιώνη, που φανέρωσε παράλληλα… τον νέο της έρωτα, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση με τίτλο «Προσωπικά» και είχε προβεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.Μάλιστα, σε κάποιο σημείο …


Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη ζουν πανευτυχείς στο γάμο τους, ωστόσο τα έχουν ξεκαθαρίσει ως προς τα επαγγελματικά τους, κάτι που είχε εξομολογηθεί δημοσίως ο δήμαρχος Αθηναίων.

Η Σία Κοσιώνη, που φανέρωσε παράλληλα… τον νέο της έρωτα, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση με τίτλο «Προσωπικά» και είχε προβεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της εκπομπής, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε εμφανιστεί σε βίντεο, δηλώνοντας τα εξής για την αναπάντεχη γνωριμία τους: «Η πρώτη γνωριμία μας ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, τονίζοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.