Σάββας Γκέντσογλου: Μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα και η Αγγελική Ηλιάδη τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο

April 26, 2024


Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Σάββα Γκέντσογλου, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor την περασμένη Τρίτη. Ο ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε στην Ελλάδα πριν από λίγες ώρες, το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου και φυσικά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμεναν γνώριμα πρόσωπα. Μεταξύ αυτών η πρώην σύντροφός του, και μητέρα του γιου του, Αγγελική Ηλιάδη.Θυμίζουμε ότι ένας σοβαρός…


Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Σάββα Γκέντσογλου, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor την περασμένη Τρίτη. Ο ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε στην Ελλάδα πριν από λίγες ώρες, το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου και φυσικά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμεναν γνώριμα πρόσωπα. Μεταξύ αυτών η πρώην σύντροφός του, και μητέρα του γιου του, Αγγελική Ηλιάδη.

Θυμίζουμε ότι ένας σοβαρός τραυματισμός στο χέρι δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο Survivor. «Το χέρι δεν είναι εντάξει. Το σπάσιμο, το κάταγμα έχει δέσει αλλά έχω ένα κομμένο σύνδεσμο, τον οποίο δεν είχαν δει και είναι λίγο σπάνιο από ότι μου είπε ο γιατρός. Μάλλον θα χρειαστεί και χειρουργείο, οπότε ως εδώ ήταν. Θα φύγω! Τέλος. Δεν πειράζει όλα στο πρόγραμμα είναι και για κάποιο λόγο γίνονται. Ήταν ωραία, ωραίο ταξιδάκι», είχε πει στους συμπαίκτες του ο Σάββας Γκέντσογλου.

Δείτε επίσης: Survivor: «Δεν το είχαν δει και είναι λίγο σπάνιο από ότι μου είπε ο γιατρός…» – Ο Σάββας Γκέντσογλου αποχωρεί οικειοθελώς για λόγους υγείας

Η φωτογραφία του Σάββα Γκέντσογλου με την Αγγελική Ηλιάδη

Η αποχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου ήταν σίγουρα μία δυσάρεστη έκπληξη για τους συμπαίκτες του, αλλά και για τον ίδιο, καθώς φάνταζε ως φαβορί, ακόμα και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Πλέον, ωστόσο, μπορεί να επιστρέψει στον αγαπημένο του γιο, Βασίλη, τον οποίο θυμόταν πάντα με αγάπη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μαζί του, φυσικά, βρισκόταν και η μητέρα του.

Η Αγγελική Ηλιάδη μάλιστα, μοιράστηκε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Σάββα Γκέντσογλου και δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη που επέστρεψε. «Εδώ με τον Survivor μου», έγραψε η τραγουδίστρια. Τους προηγούμενους μήνες τον είχε στηρίξει, λέγοντας; «Από τότε που ξεκίνησε το «Survivor» δεν έχω χάσει επεισόδιο, όχι φέτος, όλα τα χρόνια: «Πιστεύω ότι ο Σάββας θα είναι νικητής και μπορεί να το καταφέρει».

Δείτε παρακάτω την κοινή τους φωτογραφία:

Ανάρτηση Αγγελική Ηλιάδη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.