Survivor All Star spoiler 26/4, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: «Ξεκληρίζεται» η ομάδα! Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

April 26, 2023


Survivor All Star spoiler 26/4: Στην πιο δύσκολη και σοβαρή φάση του έχει μπει πια το Survivor All Star, με όλες τις στρατηγικές των παικτών τώρα να βγαίνουν στη φόρα!Πλέον Μαχητές και Διάσημοι χαράσσουν τον δρόμο για το Γαλάτσι, ευελπιστώντας εκεί να κερδίσουν τον τίτλο του απόλυτου παίκτη. Αυτό αναμένεται να δούμε πια είναι ένας πραγματικά μεγάλος χαμός στον στίβο μάχης του αποψινού (26/4) επεισ…


Survivor All Star spoiler 26/4: Στην πιο δύσκολη και σοβαρή φάση του έχει μπει πια το Survivor All Star, με όλες τις στρατηγικές των παικτών τώρα να βγαίνουν στη φόρα!

Πλέον Μαχητές και Διάσημοι χαράσσουν τον δρόμο για το Γαλάτσι, ευελπιστώντας εκεί να κερδίσουν τον τίτλο του απόλυτου παίκτη. Αυτό αναμένεται να δούμε πια είναι ένας πραγματικά μεγάλος χαμός στον στίβο μάχης του αποψινού (26/4) επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης. Για κακή τύχη των Κόκκινων, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, θα χάσουν ξανά και οι Μπλε θα θριαμβεύσουν ξανά!

Αυτό που θα συμβεί απόψε θα σοκάρει άπαντες, καθώς θα αναδείξει ξανά δύο ονόματα, αφού θα έχουν ίσες ψήφους και έτσι οι Κόκκινοι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να δουν κάποιον δικό τους να φεύγει. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, στο… πλάι των Σπύρου Μαρτίκα, Εύης Σαλταφερίδου και Κόρο, θα βρεθούν ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

Survivor All Star spoiler 26/4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.