Σε λίγες μέρες παντρεύομαι, αλλα ανακάλυψα ότι ο σύντροφός μου είναι γκέι. Να ακυρώσω τον γάμο;

April 26, 2023


Μία γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είναι γκέι, μόλις λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν ξέρει τι να κάνει.“Καλησπέρα σας. Θέλω τη γνώμη σας γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη και να πάρω μια απόφαση.Είμαι 33 ετών με ένα κοριτσάκι 5 ετών από τον πρώτο μου γάμο. Με τον μπαμπά της έχουμε τυπικές σχέσεις και έχουμε μπει σε μια σειρά.Μετά το διαζύγιο, γνώρισα έναν άνθρωπο που ή…


Παντρεύομαι σε λίγες μέρες όμως ανακάλυψα ότι ο σύντροφός μου είναι γκέι. Να ακυρώσω τον γάμο;

Μία γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είναι γκέι, μόλις λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν ξέρει τι να κάνει.

“Καλησπέρα σας. Θέλω τη γνώμη σας γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη και να πάρω μια απόφαση.

Είμαι 33 ετών με ένα κοριτσάκι 5 ετών από τον πρώτο μου γάμο. Με τον μπαμπά της έχουμε τυπικές σχέσεις και έχουμε μπει σε μια σειρά.

Μετά το διαζύγιο, γνώρισα έναν άνθρωπο που ήρθε στο μαγαζί μου σαν πελάτης. Γρήγορα κολλήσαμε και στους 6 μήνες συζήσαμε. Μεγάλος έρωτας και από τους δύο, λατρεύει το παιδί μου και φυσικά δεν άργησε να έρθει και η πρόταση γάμου. Νόμιζα ότι βρήκα επιτέλους την ευτυχία και θα έκανα την οικογένεια που πάντα ήθελα. Γελάστηκα…

Η απατημένη γυναίκα διάβασε το ερωτiκό μήνυμα στο κινητό του γκέι συντρόφου της

Κι ενώ ετοιμάζουμε τον γάμο μας και ενώ έχουμε κλείσει εκκλησία, τραπέζι για το γλέντι, έχουμε μοιράσει προσκλητήρια έχω κάνει πρόβα νυφικού, ένα απόγευμα χτυπάει μήνυμα στο κινητό του και αυτός ήταν στο μπάνιο. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά στα 3 χρόνια σχέσης κυριολεκτικά πρώτη φορά διάβαζα μήνυμα άλλου στο κινητό του. «Μου λείπεις θέλω να ξαναβρεθούμε. Στέλιος».

Έχασα τη φωνή μου. Δεν ήξερα τι να πω. Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα και δεν το πίστευα. Βγήκε από το μπάνιο δεν του είπα τίποτα, συνέχισα να μαγειρεύω σαν μαρμαρωμένη. Αυτό έγινε πριν 10 μέρες και αυτός συνέχεια με ρωτάει τι έχω και εγώ απαντάω ότι είμαι αγχωμένη με τον γάμο. Ποιον γάμο; Γελάνε και οι μπομπονιέρες με την κοροϊδία του. Άραγε να το ήξερε από πριν; Να το ανακάλυψε τυχαία; Και έστω ότι το ανακάλυψε τυχαία, εφόσον με απάτησε ανεξάρτητα αν ήταν άντρας ή γυναίκα, γιατί δεν μίλησε;

Ο γάμος είναι αυτό το ΣΚ. Δεν μπορώ να τον παντρευτώ. Δεν ξέρω όμως και τι να πω. Σκέφτομαι να το πάρω επάνω μου, να πω ότι μετάνιωσα και να φύγω. Είναι καλός άνθρωπος δεν θέλω να τον ντροπιάσω αλλά δεν θέλω και τις εξηγήσεις του. Περισσότερο όμως με νοιάζει τι θα πω στο παιδί μου.

Εσείς τι λέτε, να ακυρώσω τον γάμο; Ή να κάνω τον καραγκιόζη για τα μάτια του παιδιού και να χωρίσω μετά;

Έλενα”


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.