Πpoκλητική πολυτέλεια: Σάλος με το πανάκριβο ξενοδοχείο που μένει η Σπυροπούλου, έχει 12 πισίνες και σπα

April 26, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τις ημέρες του Πάσχα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν μέχρι τη μαγευτική Κρήτη και συγκεκριμένα…




Τις ημέρες του Πάσχα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν μέχρι τη μαγευτική Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.



Η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα ορισμένες φωτογραφίες από το μαυγευτικό μέρος, όπου και έμειναν.

Συγκεκριμένα, κατά την διαμονή της εκεί παραθέρισαν στο υπέροχο Stella Island Luxury Resort & Spa, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Ανάληψη, 5χλμ. από τη Χερσόνησο και 300μ. από την αμμώδη παραλία.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες, πρόκειται για ένα μαγευτικό μέρος με υπέροχη αισθητική και πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας. Το κατάλυμα παρέχει επίσης μια σειρά από υπηρεσίες αναψυχής, όπως σπα, πισίνα, αθλητικές εγκαταστάσεις και γuμναστήριο.



Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.