Μούχλα στην κουρτίνα του μπάνιου: Φτιάξτε αuτό το μείγμα με 2 υλικά από την κουζίνα σας και εξαφανίστε την

April 26, 2022


Μούχλα στην κουρτίνα του μπάνιου: Φτιάξτε αuτό το μείγμα με 2 υλικά από την κουζίνα σας και εξαφανίστε την




Η καθαριότητα του μπάνιου είναι από τις πιο σημαντικές μέσα στο σπίτι καθώς υπάρχουν διάφορες εστίες βρωμιάς όπως η κουρτίνα και τα πλακάκια.



Η κουρτίνα του μπάνιου όσο και να μην το πιστεύετε θέλει συχνό καθάρισμα και μάλιστα πολύ συχνό καθάρισμα. Ο λόγος είναι ότι γεμίζει μούχλα και κιτρινίλες. Κάποιοι από εσάς έχουν υφασμάτινες και κάποιοι πλαστικές κουρτίνες οι οποίες χρειάζονται διαφορετικού είδους καθάρισμα.

Αν έχετε υφασμάτινη κουρτίνα στο δικό σας μπάνιο τότε θα χρειαστείτε για το καθάρισμά σας:



1/2 φλ. μαγειρική σόδα και 2 φλ. καuτό νερό
Ξεκινήστε διαλύοντας τη σόδα μέσα στο καuτό νερό, προσθέστε το μείγμα στο πλυντήριο και πλύντε κανονικά τις κουρτίνες σας σε αυτό.

Αν είναι πλαστική τότε για το καθάρισμά σας θα χρειαστείτε:



χυμό από 5 λεμόνια και 1 λίτρο καuτό νερό.
Ανακατέψτε τα δύο υλικά σε μια λεκάνη και μουλιάστε μέσα στο μείγμα την κουρτίνα σας. Αφήστε την εκεί για 30 λεπτά. Έπειτα πλύντε την με απορρυπαντικό είτε στο πλυντήριο είτε στο χέρι.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.