Αλέξης Τσίπρας: Στην εκκλησία μαζί με την Περιστέρα για την Ανάσταση

April 26, 2022


Στο Σούνιο βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, παίρνοντας μια ανάσα μετά το 3ο Συνέδριο του κόμματος. Την αναστάσιμη ακολουθία παρακολούθησε …


Στο Σούνιο βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, παίρνοντας μια ανάσα μετά το 3ο Συνέδριο του κόμματος. Την αναστάσιμη ακολουθία παρακολούθησε έχοντας στο πλευρό του την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία από το βράδυ της Ανάστασης και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά». Στο πλευρό του φυσικά ήταν και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Στο αναστάσιμο μήνυμα του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι: «σε όλη τη διαδρομή της Ιστορίας, ο λαός μας ξέρει να βρίσκει τους δρόμους της Ανάστασης. Να κάνει το Γολγοθά, μια Νέα Αρχή. Αυτή τη Νέα Αρχή συμβολίζει το Πάσχα του 2022».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.