«Είσαι με τα καλά σου;»: Έπιασε νευρικό γέλιο τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στον αέρα και δεν μπορούσε να συνέλθει

April 26, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μία απορία του Θανάση Αναγνωστόπουλου για την ιστορία που ξεκίνησε να διηγείται η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ήταν αρκετή για να της προκαλέσει νευρικό γ…




Μία απορία του Θανάση Αναγνωστόπουλου για την ιστορία που ξεκίνησε να διηγείται η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ήταν αρκετή για να της προκαλέσει νευρικό γέλιο.



Συγκεκριμένα αφορμή στάθηκε ένα θέμα για τον Ντέμη Ρούσσο που ήταν έτοιμη να προλογίσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή «Στούντιο 4»  και για τη γνωριμία που είχε μαζί του στο σπίτι του θείου της στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ξεκίνησε να διηγείται μια ιστορία για το πως τον γνώρισε από κοντά: «Ήταν φίλοι με τον θείο μου. Μας φιλοξενούσε ο θείος μου στην Ρώμη, χτυπά το κουδούνι, ανοίγουμε την πόρτα κι ήταν ο Ντέμης Ρούσσος. Βόλτα ήρθε, δεν έμεινε το βράδυ». Την ίδια στιγμή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν μπορούσε να κατανοήσει το πως βρέθηκε στην πόρτα του σπιτιού ο μουσικός: «Μέσα στο σπίτι ή έξω από το σπίτι;»



Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει και στη συνέχεια ξέσπασε σε νευρικό γέλιο: «Θανάση τι εννοείς; Είσαι με τα καλά σου; Τι δεν καταλαβαίνεις πουλάκι μου; Τι έφαγες;».

Δείτε το βίντεο:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.