Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κάνουν τραμπάλα στην παιδική χαρά με τον γιο τους

April 25, 2024


Ένα χαλαρό απόγευμα στην παιδική χαρά αποφάσισαν να περάσουν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τουςΣτην παιδική χαρά πέρασε το απόγευμα της η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.Η influencer και σύντροφός της προσπαθούν να αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στον γιο τους. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες που η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά, οι τρεις τους περνούν τα απογεύμα…


Ένα χαλαρό απόγευμα στην παιδική χαρά αποφάσισαν να περάσουν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους

Στην παιδική χαρά πέρασε το απόγευμα της η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η influencer και σύντροφός της προσπαθούν να αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στον γιο τους. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες που η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά, οι τρεις τους περνούν τα απογεύματά τους όσο πιο δημιουργικά μπορούν.

Αυτή τη φορά λοιπόν, το ζευγάρι και ο γιος τους πήγαν να παίξουν στην παιδική χαρά, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο νονός του Πάρη, Γιώργο Μανίκας.

Ο ίδιος μάλιστα, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη στην τραμπάλα, ενώ παίζουν με τον μικρό τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.