Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν θα του έλεγα ποτέ να μην πει κάτι επειδή είμαι παρουσιάστρια! Κάθομαι στο ένα πόδι μαζί του»

April 25, 2024


Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την Τετάρτη 24/4 στο Super Κατερίνα την πολύ πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK ο συνεργάτης της, Ανδρέας Μικρούτσικος. Αφού λοιπόν, προβλήθηκαν αποσπάσματα των όσων είπε, η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα ξεκαθάρισμα.Για μία ακόμη φορά η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στους τσακωμούς που έχουμε δει ανάμεσα σε εκείνη και στον Ανδρέα Μικ…


Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την Τετάρτη 24/4 στο Super Κατερίνα την πολύ πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK ο συνεργάτης της, Ανδρέας Μικρούτσικος. Αφού λοιπόν, προβλήθηκαν αποσπάσματα των όσων είπε, η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα ξεκαθάρισμα.

Για μία ακόμη φορά η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στους τσακωμούς που έχουμε δει ανάμεσα σε εκείνη και στον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Alpha. Στη συνέχεια, η ίδια προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα έχει προσφέρει ο Νίκος Κοκλώνης στον Ανδρέα και δεν έχουν βγει στην επιφάνεια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης! Οι εντάσεις μας είναι…»

Το ξεκαθάρισμα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Να πω κάτι, γιατί διάβασα όλη τη συνέντευξη το πρωί. Τον τιμούν όλα αυτά που είπε. Δηλαδή για τον Νίκο είπε πράγματα που δεν έχει πει ποτέ ο ίδιος. Το πόσο τον έχει βοηθήσει στα νοσοκομεία, που κάλυψε όλο το οικονομικό. Ο Νίκος δεν τα είχε πει ούτε σε εμένα. Δεν θέλει να ακούγονται αυτά. Τα λέω γιατί τα είπε δημόσια σε μία συνέντευξη. Όλα όσα είπε ισχύουν. Ποτέ δεν είπε ο Νίκος μην τσακωθείς με την Κατερίνα ή μην προσβάλλεις την Κατερίνα. Ίσα ίσα ο Νίκος έχει πει σε μένα ότι είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και θέλει σεβασμό.

Να πω για τον Αντρέα, ότι όσοι διαπληκτισμοί και να έχουν γίνει και αν έχουμε στεναχωρηθεί ή το οτιδήποτε – με το που φεύγουμε από δω αυτό τελειώνει. Δεν θα συνεχιστεί κάτι στο διάλλειμα. Διαφωνούμε σε κάτι στον αέρα, τελείωσε. Αυτό είναι ένα καλό και κακό δικό μου, είμαστε και οι δύο πολύ ειλικρινείς και αυτό πολλές φορές το πληρώνουμε. Ό,τι γίνεται, γίνεται εδώ.

Δεν υπάρχει από πίσω κάτι περίεργο και όσον αφορά σε σχέση με τον Νίκο. Είναι ξεκάθαρο δεν θα του έλεγε ποτέ κάτι ο Νίκος ή ο Θέμης, Ούτε εγώ δεν θα του έλεγα ποτέ να μην πει κάτι επειδή είμαι παρουσιάστρια. Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω και κάθομαι γιατί σέβομαι την πορεία του», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.